Meistä


Visiomme

Tavoitteemme on viedä lahjojen merkitys askeleen pidemmälle. Lahja on osoitus rakkaudesta sen saajalle. Lahjan todellinen arvo on sen ajatuksessa, ja meidän lahjoillamme ajatus on loppuunviety. Jokainen tuotteemme on muokattavissa. Tuotteillamme voit ikuistaa tärkeät hetket yksilöidyllä lahjalla. Olemme olemassa tehdäksemme merkityksellisistä päivistä ikimuistoisia.

 

Miksi valitsisit meidät?

Lahjat ovat usein vaikea ostos, sillä lahjan saajan täytyy tykätä lahjasta. Me ymmärrämme tämän ja panostamme täysillä jokaiseen tilaukseen. Lahjan saaja tykkää takuulla lahjasta, joka on hänelle räätälöity. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, teemme kaikkemme asian korjaamiseksi. Asiakaspalveluhenkinen henkilöstömme varmistaa, että jokainen tilaus saavuttaa odotuksesi. 

 

Mitä voit odottaa tilatessasi meiltä?

1. Laadukas tuote, joka ei petä

Tuotteemme ovat käsintehtyjä ja jokainen tuote käy läpi tarkan tarkistusprosessin ennen lähetystä. Saat siis aina vain parasta!

2. Ystävällinen ja helposti lähestyttävä asiakaspalvelutiimi

Asiakaspalvelijamme ovat alansa ammattilaisia. Olet meille aidosti tärkeä ja välitämme sinusta. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja murheisiin, oli se miten pientä tahansa. Vastaamme aina vuorokauden sisällä.

3. Helpot palautukset ja vaihdot

Ymmärrämme, että aina ei voi onnistua. Olemme kuitenkin aina valmiita korjaamaan mahdolliset virheemme. Lue lisää tästä.

4. Ikimuistoinen lahja sen saajalle

Lahjamme ovat tunteikkaita ja hehkuvat rakkautta viestistä korujen jokaiseen yksityiskohtaan. Ikuista merkitykselliset hetket ja anna läheisellesi lahja, jonka hän muistaa vielä vuosienkin päästä!