Yleiset ehdot & Tietosuoja


Yleistä

Verkkokauppaa hallinnoi Lahjakoru Finland Oy (3171811-1). Myymme tuotteita yli 18-vuotiaille ja huoltajan suostumuksella alaikäisille. Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat meistä riippumattomista tekijöistä, ja joita emme voi kohtuudella ennakoida. Näitä tekijöitä kutsutaan ylivoimaisiksi esteiksi. Ylivoimasiksi esteiksi katsotaan esim. henkilökunnan sairastuminen, häiriöt kuljetuksissa sekä tuonti- ja vientikiellot.

 

Tietosuoja

Otamme asiakkaidemme tietosuojan todella vakavasti. Asiakastietoja käsittelevät meidän lisäksi tilauksen kannalta niitä tarvitsevat tahot. Näitä ovat maksupalvelut sekä toimituspalvelut. Emme luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Keräämme asiakkaista tietoja voidaksemme tarjota räätälöidyn asiakaskokemuksen. Voimme myös ottaa asiakkaihin yhteyttä tilaus- ja markkinointitarkoituksissa.

Keräämme antamasi yhteystiedot kuten osoitteen, nimen, tuotemieltymykset, sähköpostiosoitteen sekä puhelinnumeron.

Keräämme tietoja:

  • Kun jätät tilauksen tai yhteydenoton
  • Kun tilaat uutiskirjeemme
  • Kun olet kanssamme tekemisissä sosiaalisen median tai digimarkkinoinnin kautta
  • Kun annat arvostelun

Luovuttaessasi henkilötietojasi sivustollamme, annat suostumuksen tietojen käyttöön tämän käytännön mukaisesti.

Sinulla on aina oikeus pyytää nähtäväksi meillä pidetyt henkilötiedot sinusta. Voit pyytää tietojen poistoa, päivitystä tai korjausta. Voit myös kieltää tietojen keräämisen jatkossa, tai antamaasi luvan perumista. Lopuksi sinulla on oikeus valittaa viranomaiselle, mikäli koet meidän loukkaavan tietosuojaasi.

Jos sinulle jäi kysymyksiä tästä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme.